Moniheli etsii viestintä- ja tapahtuma-assistenttia

3.6.2019


Haku päättyy 2.6.2019. Työpaikka on osa työttömille ja korkeintaan 29-vuotiaille kohdistettua STEA:n Paikka Auki II -ohjelmaa.

HAE VIESTINTÄ- JA TAPAHTUMA-ASSISTENTIKSI MONIKULTTUURISEEN MONIHELIIN!
 

Monikulttuurijärjestöjen valtakunnallinen yhteistyöverkosto Moniheli edistää jäsen- yhteistyöverkostonsa kanssa maahanmuuttajien kotoutumista ja hyvinvointia. Haemme nyt viestintä -ja tapahtuma-assistenttia tekemään Monihelin viestintää ja tapahtumia vuoden kestävään työsuhteeseen. Kyseessä on STEA:n Paikka auki – avustusohjelman mukainen tehtävä, jota voivat hakea enintään 29-vuotiaat työttömät nuoret. Lue lisää Paikka auki -avustusohjelmasta osoitteesta www.paikka-auki.fi.

Tule osaksi monikulttuurista ja dynaamista työyhteisöämme tehtävinäsi:

  • sisällön tuottaminen verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan (FB, Twitter, Instagram) ja uutiskirjeeseen suomeksi ja englanniksi
  • viestintämateriaalien tuottaminen mm. Officen ja Canvan avulla
  • tapahtumien suunnittelu, toteutus ja markkinointi
  • yleiset avustavat toimistotehtävät (kuten kokoustarjoilujärjestelyt ja käännöstehtävät suomi-englanti)

 

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Etsimämme henkilön työote on joustava, oma-aloitteinen ja rohkeasti uusiin haasteisiin tarttuva. Olet halukas oppimaan uutta muun henkilöstömme tuella. Omaat hyvät yhteistyötaidot ja toimit sujuvasti erilaisia kulttuureja edustavien ihmisten kanssa kiireenkin alla. Eduksi on, jos olet toiminut aikaisemmin järjestössä ja olet ollut mukana monikulttuurisessa toiminnassa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • erinomainen suomen- ja englanninkielen taito (suullinen ja kirjallinen), muut kielet ovat plussaa
  • aikaisempaa työkokemusta verkkoviestinnästä (www ja some)
  • aikaisempaa kokemusta tapahtumatuotannosta
  • hyvät IT-taidot (MS Office, eduksi on jos hallitset jo Canvan ja Adobe Illustratorin)
  • tehtävään soveltuva koulutus

 

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN

Työ on kokopäivätyö (37,5 h/vk) ja alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde kestää 12 kk. Tehtävään valitulla on 4 kk:n koeaika. Työ ajoittuu osittain iltoihin ja viikonloppuihin. Palkka on noin 2 100 € / kk

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 2.6.2019 osoitteeseen jobs@moniheli.fi.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Maria Virolainen, puh. 040-680 4860 torstai 16.5. klo 9-16, keskiviikko 22.5. klo 9.00 – 16.00 ja keskiviikkona 29.5. klo 9-11.