Moniheli etsii tiedotus- ja tapahtumavastaavaa (Paikka auki! -ohjelma)

8.9.2017Haku päättyy 22.9. klo 16:00.

Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli hakee tiedotus- ja tapahtumavastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2017-30.6.2018 tai sopimuksen mukaan. Työpaikka on osa STEA:n Paikka auki! -nuorten työllistämisohjelmaa, joten hakijan tulee olla työtön ja enintään 29-vuotias. Moniheli pyrkii tukemaan maahanmuuttajataustaisten nuorten työllistymistä.

TIEDOTUS- JA TAPAHTUMAVASTAAVAN TEHTÄVÄT:

  • sosiaalisen median ja muiden sivustojen ylläpitäminen ja kehittäminen (Moniheli.fi, Facebook, Twitter, Instagram...) mm. mediaseurannan perusteella englanniksi ja suomeksi
  • uutiskirjeen tuottaminen n. 6-8 kertaa vuodessa
  • tapahtumien tuottamisessa auttaminen, sekä suunnitteluvaiheessa että paikan päällä
  • Monihelin edustaminen erilaisissa suunnittelu- ja yhteistyöpalavereissa
  • markkinointimateriaalin tuottaminen
  • projektien toiminnoissa avustaminen
  • kokousten valmistelussa avustaminen, arkistointi ja muut toimistotehtävät kuten käännökset 

Työ sijoittuu osittain iltoihin ja viikonloppuihin. Palkka on noin 2 100 €.

VAATIMUKSET

Tiedotus- ja tapahtumavastaavalta edellytetään joustavuutta, oma-aloitteisuutta, erittäin hyvää englannin ja suomen kielen taitoa tai pyrkimys päästä kummassakin äidinkielentasoon, sekä hyviä ATK-taitoja. Hakijalla tulee olla kokemusta vaikka harjoittelijana tai vapaaehtoistoimijana monikulttuurisesta työympäristöstä ja mielellään kansalaisjärjestökentällä toimimisesta. Arvostamme erityisesti rohkeutta, luovuutta ja suunnittelukykyä, sekä hakijan omaa verkostoa maahanmuuttajaryhmien kanssa ja järjestökentällä, ja kyky laajentaa sitä. Haettavalta henkilöltä toivotaan soveltuvaa koulutusta ja häneltä odotetaan hyviä sosiaalisia taitoja erilaisista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Muut kielitaidot, omaperäiset osaamisalueet sekä viestintätehtäviin liittyvä osaaminen katsotaan eduksi.

MONIHELI RY

Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli ry on vuonna 2010 perustettu monikulttuuristen yhdistysten yhteisö, jolla on yli seitsemänkymmentä jäsenjärjestöä. Monihelin tavoitteena on edistää monikulttuurisen ja monimuotoisen suomalaisen yhteiskunnan kehittymistä sekä tukea jäsenjärjestöjen toimintaa monin eri tavoin.

HAKEMINEN

Pyydämme lähettämään ansioluettelon ja vapaamuotoisen suomenkielisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jobs@moniheli.fi 22.9.2017 klo 16:00 mennessä. Halutessasi liitä mukaan vapaamuotoinen näyte kirjoitetun suomen kielen taidosta. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Riitta Salin, puh. 044 5355 722, riitta.salin(at)moniheli.fi.