Moniheli etsii harjoittelijaa jäsenkyselyn toteuttamiseksi

25.11.2016

Moniheli is looking for an intern (only in Finnish)

Moniheli etsii harjoittelijaa jäsenkyselyn toteuttamiseksi. Harjoittelijan tehtävänä on haastatella Monihelin pääsääntöisesti suomenkielisten järjestöjen edustajia olemassa olevan kyselypohjan perusteella, sähköpostitse, puhelimitse, kasvokkain Monihelin toimistossa tai jäsenjärjestön omissa tiloissa tarpeen mukaan. Lisäksi tehtävään kuuluu loppuraportin kokoaminen jo aiemmin koottujen (pääasiassa englanninkielisistä järjestöistä) sekä harjoittelujakson aikana kerätyistä vastauksista.

Harjoittelijalta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kieltä, hyviä ATK-taitoja (Office-ohjelmat, SurveyMonkey-järjestelmä) ja erinomaisia viestintätaitoja. Vilpitön kiinnostus pienten maahanmuuttajajärjestöjen toimintaan ja kyky hahmottaa ja omaksua nopeasti kattojärjestön toimintatapa ovat ehdottomia plusseja.

Harjoittelu on palkaton ja kestää 2-3 kk tammikuun alusta eteenpäin. Harjoittelijalle tarjotaan oiva mahdollisuus tutustua monikulttuuriseen järjestökenttään innostavassa ja joustavassa työympäristössä ja kerätä tietoa esim. pro-gradua varten. 

Jos kiinnostaa, lähetä ansioluettelo ja lyhyt esittelykirje osoitteeseen toimisto(at)moniheli.fi. Tiedustelut: Järjestökoordinaattori Julie Breton, toimisto(at)moniheli.fi, +358 44 717 0225.