Moniheli etsii Katto-hankkeeseen projektityöntekijää perhevapaan sijaiseksi

27.2.2018

Haku päättyy 12.3. klo 16.

Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli hakee Katto-hankkeeseen projektityöntekijää perhevapaan sijaiseksi ajalle 15.5.2018-28.2.2019. Haku päättyy 12.3.2018 klo 16. Toivomme hakemuksia erityisesti maahanmuuttajataustaisilta hakijoilta. 

 
KATTO-HANKE 

STEA:n rahoittaman Moniheli ry:n valtakunnallisen kolmevuotisen (2016-2019) Katto-hankkeen tavoitteena on ennaltaehkäistä maahanmuuttajien asunnottomuutta ja levittää tietoa asumisasioista sekä maahanmuuttajille että maahanmuuttajien ja asumisasioiden parissa työskenteleville. Hanke yhdistää verkossa ja sosiaalisessa mediassa toteutettavia toimintoja ja perinteisempiä kasvokkaisen toiminnan muotoja. Katto-hanke nivoutuu Ympäristöministeriön asunnottomuuden ennaltaehkäisyn toimenpideohjelmaan (AUNE 2016-2019). 

 
PROJEKTITYÖNTEKIJÄN TEHTÄVÄT 

  • Projektin toimintojen suunnittelu ja toteutus suunnitelman mukaisesti 
  • Asuntoa etsivien maahanmuuttajien vertaistuki- ja neuvontaryhmien vetäminen, yksilöneuvonnan ja tuen antaminen asumisasioissa 
  • Asumisen keskustelutilaisuuksien vetäminen  
  • Koulutuksien ja muiden tapahtumien (esim. Asunnottomien yö) järjestäminen yhdessä projektikoordinaattorin kanssa 
  • Muita projektiin liittyviä monipuolisia tehtäviä 

Palkka tehtävästä on 2250-2400 euroa, henkilön osaamisesta riippuen.  
 

VAATIMUKSET 

  • Kokemusta asiakaspalvelusta ja -neuvonnasta 
  • Kokemusta ryhmien vetämisestä, hyviä esiintymistaitoja 
  • Ymmärrystä ja tietämystä Suomen sosiaalijärjestelmästä ja kulttuurista 
  • Hyvä suomen kielen taito 
  • Kiinnostusta eri kulttuureihin

Arvostamme arabian tai somalin kielen taitoa ja kokemusta asumisneuvonnasta ja etsivästä työstä. 

 
MONIHELI RY 

Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli ry on vuonna 2010 perustettu monikulttuuristenyhdistysten verkosto, jolla on yli sata jäsenjärjestöä. Monihelin tavoitteena on edistää monimuotoisen suomalaisen yhteiskunnan kehittymistä sekä tukea jäsenjärjestöjen toimintaa. Työpaikkana Moniheli tarjoaa innostavan ja joustavan monikulttuurisen työympäristön ja mahdollisuuden tutustua Suomen maahanmuuttaja- ja monikulttuurijärjestöjen kenttään.  

 
HAKEMINEN 

Pyydämme lähettämään ansioluettelon ja hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jobs(at)moniheli.fi 12.3.2018 klo 16.00 mennessä. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Riitta Salin puhelimitse pe 2.3. klo 9-11 ja ke 7.3. klo 9-11, puh. 044 5355 722, sekä sähköpostitse pe 9.3. klo 15 asti, riitta.salin(at)moniheli.fi.