Kutsu taiteilijavalintojen julkistamistilaisuuteen ja paneelikeskusteluun

31.10.2018

Taiteilijoilla on tärkeä rooli ja tehtävä kansakuntiensa identiteetin muovaamisessa, kehittämisessä ja ilmaisemisessa. Mutta mitä kuuluu Euroopan romanitaiteilijoille? Romanit ovat Euroopan suurin vähemmistöryhmä, mutta heidän yhteiskunnallinen asemansa on Euroopan heikoimpia. Tule mukaan Nordic Roma Artist Platform -hankkeen tapahtumaan kuulemaan aiheesta lisää.

Jatkuuko marginalisointi? Vai kuljemmeko kohti kulttuurisesti monimuotoisia Pohjoismaita?

Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan Nordic Roma Artist Platform -hankkeen tapahtumassa keskiviikkona 28.11.2018 kello 16-19 Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä osoitteessa Kaisaniemenkatu 9, Helsinki. Tarjoilun vuoksi ilmoittautumisia pyydetään 16.11. mennessä. Tilaisuuden pääkieli on englanti. Katso ohessa olevista kutsuista lisätietoa!

Tapahtuman järjestävät Drom ry sekä Nordisk kulturkontakt.

***

Will marginalization continue? Or are we moving towards a culturally more diverse Nordic society?

These issues and much more will be on the table during NRAP Artist Nomination & Panel Discussion on Nordic Art policies. The event will be held on Wednesday 28.11.2018 at 16-19 at the Nordic Culture Point at Kaisaniemenkatu 9, Helsinki. Please sign up for this event by 16th November 2018. The main language of the event is English. For more information, see the links below!

The event is organized by Drom ry and Nordisk Kulturkontakt.

Lisätietoa/ Read more:

www.nrap.info | www.drom.fi | www.veijobaltzar.fi | NRAP Artist Nomination & Panel Discussion on Facebook