Hae asiakastyön koordinaattoriksi Moniheli ry:n Katto-toimintaan 24.11. mennessä!

4.11.2019

Moniheli's Katto program is looking for a new Casework Coordinator, apply by November 24th (only in Finnish)

Moniheli ry on vuonna 2010 perustettu monikulttuurisuusjärjestöjen verkosto, jolla on yli sata jäsenjärjestöä. Monihelin tavoitteena on edistää monimuotoisen suomalaisen yhteiskunnan kehittymistä sekä tukea jäsenjärjestöjen toimintaa. Työpaikkana Moniheli tarjoaa innostavan ja joustavan monikulttuurisen työympäristön ja mahdollisuuden tutustua Suomen maahanmuuttaja- ja monikulttuurijärjestöjen kenttään.

Moniheli ry:n Katto-toiminnan tavoitteena on ennaltaehkäistä maahanmuuttajien asunnottomuutta ja levittää tietoa asumisasioista sekä maahanmuuttajille että maahanmuuttajien ja asumisasioiden parissa työskenteleville. 

Asiakastyön koordinaattorin tehtävät ovat:

Näiden toimintojen suunnittelu, koordinointi ja toteutus:

 • Jalkautuva työ ja pop up -asumisneuvonta
 • Rinnalla kulkeva yksilöllinen neuvonta ja ohjaus (ja mahdollinen ryhmätoiminta asiakkaiden toiveesta)
 • Infotilaisuudet asumisasioista, asumisvalmennukset, koulutukset
 • Muita toimintaan liittyviä monipuolisia tehtäviä

Yhteistyössä toiminnan päällikön kanssa:

 • Toimintojen arviointi, raportointi, viestintä
 • Muiden toimintojen kuten tapahtumien järjestäminen (esim. Asunnottomien yö)

Etsimällämme henkilöllä on: 

 • Sosionomin (AMK) tai muu vastaava koulutus, ja/tai vähintään kolmen vuoden työkokemus asiakastyöstä kotoutumiskentältä
 • Kokemusta asiakastyöstä ja -neuvonnasta, eduksi on asumisasioiden tuntemus
 • Kokemus koulutusten ja työpajojen vetämisestä katsotaan eduksi
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme erityisesti arabian, darin tai kurdin (sorani) kielen taitoa
 • Kiinnostusta eri kulttuureihin 

Tehtävässä onnistumista ja jaksamista edesauttavat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn. Paineensietokyky on tarpeen nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Pienen (alle 10 työntekijää) järjestön todellisuuteemme kuuluu työnkuvien laaja-alaisuus, moninaisuus ja vaihtelevuus. Tärkeää on myös ennakkoluuloton suhtautuminen ja valmius oppia uusia asioita.

Työ sisältää matkustamista kotimaassa ja ulkomailla sekä satunnaista ilta- ja viikonlopputöitä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on kokopäivätyötä (37,5 h/vko) ja työsuhteeseen sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukainen.Hakeminen

Pyydämme lähettämään ansioluettelon ja hakemuksen suosittelijoineen sähköpostitse osoitteeseen duin.ghazi@moniheli.fi 24.11.2019 klo 23.59 mennessä. Lisätietoja antaa Katto-toiminnan päällikkö Duin Ghazi puhelimitse pe 15.11 klo 12-15, puh 050 309 3961.

Monihelin toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Kannustamme hakijoita eri taustoista ja sukupuolista hakemaan tehtävää.