Verkostokahvit kotoutumisen toimijoille: Asumisen tavat eri kulttuureissa

Teetkö töitä maahanmuuttajien tai asumisasioiden parissa? Kaipaatko tietoa Lähi-idän tai Venäjän asumiskulttuureista ja siitä, kuinka ne vaikuttavat asumiseen Suomessa? Tarvitsetko vinkkejä erilaisista taustoista tulevien ihmisten kohtaamiseen? Haluatko pohtia, mikä meitä kaikkia yhdistää asumisessa riippumatta kulttuuritaustoista? Haluatko saada vinkkejä maahanmuuttajatyöhön ja samalla verkostoitua? Tämä tilaisuus on juuri sinulle!

Moniheli ry:n Katto-toiminnan Asumisen eri tavat eri kulttuureissa -tilaisuuden erityisenä painopisteenä on kotoutumisen ammattilaisten kulttuurisen ymmärryksen lisääminen sekä uusien välineiden antaminen maahanmuuttaja-asiakkaiden kohtaamiseen asumisen kontekstissa.

Verkostokahvien tarkoituksena on tuoda yhteen kotoutumisen parissa työskenteleviä toimijoita Espoossa. Tilaisuuteen voivat osallistua mm. järjestöjen, kaupungin, oppilaitosten ja muiden yhteisöjen edustajat.  Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista aiheista, verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia kahvikupin äärellä. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan 22.1. mennessä: https://my.surveypal.com/Kumppanuushautomon-Verkostokahvit-28.1.2019---Ilmoittautuminen 


Tilaisuus  järjestetään yhteistyössä EJYn Kansalaistoiminnankeskuksen Kumppanuushautomon kanssa.