Terkku-hankkeen yhteistyöfoorumi

  • to 17.9.2020 klo 9:3012
  • Zoom

Terkku-hankkeen yhteistyöfoorumeiden tavoitteena on koota yhteen maahanmuuttaneita, monikulttuurijärjestöjä, sosiaali- ja terveysalan järjestöjä, julkisen puolen toimijoita ja muita maahanmuuttajien terveyden edistämisen parissa toimivia. 

Yhteistyöfoorumissa nämä tahot kokoontuvat yhteen ja lähtevät aiheen tasaarvoisina asiantuntijoina yhdessä työstämään ajatuksia ja ideoita siitä, miten kansantauteihin liittyvää ennaltaehkäisevää työtä voitaisiin tehdä jalkautuvan työn keinoin yhdessä maahanmuuttajien kanssa. 

Monikulttuuri- tai maahanmuuttajataustaisilta osallistujilta ei vaadita sote-alan taustaa, vaan riittää, että sinulla on kokemusta terveyspalveluiden käyttämisestä ja haluat jakaa kokemuksiasi.

Tapahtuman kielenä on suomi, mutta osallistumiseen riittää peruskeskustelutaidot, ammattisanaston osaamista ei vaadita.  


Lisää tietoa Terkku-hankkeesta löydät täältäMissä ja milloin? 

Ensimmäinen yhteistyöfoorumi järjestetään torstaina 17.9.2020 klo 9:30-12:00 etätapahtumana Zoomissa. Saat linkit ja tarkemmat ohjeet lähempänä tapahtumaa. Miten pääsen mukaan? 

Ilmoittaudu tapahtumaan 6.9.2020 mennessä tästä linkistä.

Mukaan mahtuu 25 osallistujaa. Osallistujavalinnassa pyritään siihen, että osallistujakunta olisi mahdollisimman monimuotoinen. Vinkkaathan tapahtumasta myös omille verkostoillesi, jos sieltä löytyisi sopivia osallistujia, jotta saadaan tapahtumaan mahdollisimman moninaisesti väkeä! 


LISÄTIEDOT: Hankekoordinaattori Laura Musta p. +358 50 544 11 22 laura.musta@moniheli.fi