Tiedonvälitys | Spreading information

Ilmoitusten välittäminen Monihelin uutiskirjeen kautta

 

Haluatko, että välitämme ilmoituksesi puolestasi? Kirjoita alla olevaan kenttään lyhyt tiivistelmä ilmoituksestasi ja lisää linkki varsinaiseen tekstiin, kuviin tai liitteisiin. Jos ilmoitus täyttää kriteerimme, lisäämme tiedotteesi ja linkin seuraavaan uutiskirjeeseemme! Ilmoitamme henkilökohtaisesti sähköpostitse, mikäli ilmoitustasi ei voida ottaa mukaan uutiskirjeeseemme.


Jos olet Monihelin jäsenjärjestö, tai jos ilmoitus on jostakin yhteistyössä Monihelin tai sen jäsenjärjestöjen kanssa toteutetusta tapahtumasta, kirjaa tekstisi suoraan tekstikenttään. Ilmoitamme mielellään Monihelin jäsenjärjestöjen tilaisuuksista uutiskirjeessa.

Jos kyse ei ole jäsenjärjestön omasta tapahtumasta tai projektista, eikä yhteistyössä jäsenjärjestön tai Monihelin kanssa toteutetusta tapahtumasta, niin suosittelemme lähettämään linkin Monihelin Facebook-sivulle, sillä keskitymme uutiskirjeessä Monihelin omaan sisältöön. Jaamme kuitenkin mielellämme ilmoituksia ja uutisia Facebook-sivullemme.

HUOM! Mikäli kyse on tapahtumasta tai projektista, johon voi osallistua suomen ja/tai englannin kielellä, niin muista lisätä tekstiä molemmilla kielellä!

 


 

Would you like to announce an event or post an ad to the Moniheli newsletter?

Would you like us to pass on information on your behalf through our newsletter? Write in the field below a short summary of your announcement and add a link to the whole text, to pictures or an attachment. If the ad fulfills our criteria, we will add the information and link to our next newsletter! If for some reason we cannot post your ad to our newsletter, we will contact you personally to explain you why.

Are you a Moniheli member association, or is what you want to promote a collaboration with Moniheli or its member association(s)? Feel free to add the full text of your ad, as we would like to give greater visibility to the activities of our members.

If your ad does not involve a Moniheli member association or collaboration with Moniheli itself, then we recommend you to send a link to our Facebook page rather than here, as we are nowadays focusing on Moniheli's own contents in the newsletter.

PLEASE NOTE! If your ad is targeted to speakers of either Finnish or English or both, remember to write the text in the relevant language(s)!

 


Täytä lomakkeen huoleellisesti ohjeiden mukaan! Jos lomake ei ole täytetty ohjeiden mukaan, se hylätään.


Carefully fill in the form below according to the instructions! Otherwise, the ad will not be posted.

 


Alla olevat kentät ovat kaikille täytettäviksi. The fields below are for all users. 

*
*
*
*
*

Alla olevat kentät ovat vain Monihelin jäsenjärjestöille. The fields below are reserved for Moniheli member associations

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

Muista klikata alla olevasta Lähetä-painikkeesta tietojen tallentamiseksi! 
Remember to click on the Lähetä button below to send your ad! 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.