Moniheli etsii kahta Paikka auki! -työntekijää tiedotus- ja tapahtumatuotanto- sekä jäsenpalvelutehtäviin

3.8.2018

Vain max. 29-vuotiaille ja tällä hetkellä työttömille hakijoille. Haku päättyy 28.8.2018 klo 23.59.

Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli hakee kahta työntekijää vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työpaikat ovat osa STEA:n Paikka auki! -nuorten työllistämisohjelmaa, joten hakijoiden tulee olla työttömiä ja enintään 29-vuotiaita. Moniheli pyrkii tukemaan maahanmuuttajataustaisten nuorten työllistymistä. 

Alla olevat tehtävät ovat suunta-antavia ja ne jaetaan valittavien henkilöiden kesken heidän osaamisensa perusteella. 


VIESTINTÄTEHTÄVÄT

 • Nettisivujen päivittäminen ja niiden uudistamisen toteuttaminen yhteistyössä järjestökoordinaattorin kanssa 

 • Sosiaalisen median kanavien ylläpitäminen ja kehittäminen (Facebook, Twitter, Instagram...) mm. mediaseurannan perusteella englanniksi ja suomeksi 

 • Uutiskirjeen tuottaminen n. 6-8 kertaa vuodessa  

 • Markkinointimateriaalin tuottaminen, esim. Photoshopin, Adobe Illustratorin tai Canvan avulla 

TAPAHTUMATUOTANTOTEHTÄVÄT

 • tapahtumien tuottaminen, koordinointi ja markkinointi sekä suunnitteluvaiheessa että paikan päällä, mukaan lukien Integration 2018 –tapahtuma ja sen iltatilaisuus syyskuussa, Monikulttuurinen itsenäisyyspäiväjuhla joulukuussa, Moninainen Suomi -teltan ohjelma Maailma kylässä -festivaalilla toukokuussa, sekä yleiskokoukset kaksi kertaa vuodessa ja muut jäsentapahtumat 

JÄSENPALVELUTEHTÄVÄT

 • Yhteydenpito jäsenjärjestöjen kanssa  

 • Jäsenkyselyn toteuttaminen yhtenä projektina 

 • Palautteen kerääminen jäsenjärjestöiltä jatkuvana toimintana 

YLEISET TOIMISTOTEHTÄVÄT

 • Monihelin edustaminen erilaisissa suunnittelu- ja yhteistyöpalavereissa 

 • Monihelin projektien toiminnoissa avustaminen 

 • Kokousten valmistelussa avustaminen ja tarjoilujen järjestäminen 

 • Arkistointi ja muut toimistotehtävät, kuten käännökset  

Työ sijoittuu osittain iltoihin ja viikonloppuihin. Palkka on noin 2 100 €. 

 

VAATIMUKSET 
 

Hakijoilta edellytetään joustavuutta, oma-aloitteisuutta, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä hyviä ATK-taitoja.  Lisäksi edellytetään sekä suomen että englannin kielen taitoa, joista ainakin toisen tulee olla äidinkielen tasoinen. Hakijalla tulee olla uteliaisuutta ja kiinnostusta kansalaisjärjestön työtä kohtaan, ja erityisesti monikulttuurisella- ja kotoutumisalalla. Arvostamme erityisesti rohkeutta, luovuutta ja suunnittelukykyä, viestintätehtäviin liittyvää osaamista (mm. graafiset taidot, hustlaaminen) sekä hakijan omaa verkostoa maahanmuuttajaryhmien kanssa ja järjestökentällä. Haettavalta henkilöltä toivotaan soveltuvaa koulutusta. Muut kielitaidot, kiinnostusta käyttäjäkokemuksen kehittämisestä ja omaperäiset osaamisalueet katsotaan eduksi. 

 

MONIHELI RY 


Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli ry on vuonna 2010 perustettu monikulttuuristen yhdistysten yhteisö, jolla on yli sata jäsenjärjestöä. Monihelin tavoitteena on edistää monikulttuurisen ja monimuotoisen suomalaisen yhteiskunnan kehittymistä sekä tukea jäsenjärjestöjen toimintaa monin eri tavoin. 
 

HAKEMINEN 


Pyydämme lähettämään ansioluettelon ja vapaamuotoisen suomenkielisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jobs@moniheli.fi 28.8.2018 klo 23:59 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Monihelin puheenjohtaja Abdirahim Hussein, p. 045 899 2522, abdirahim.hussein@moniheli.fi