Moniheli etsii toimistoharjoittelijaa

19.1.2017

Moniheli is looking for an intern (only in Finnish)

Moniheli etsii harjoittelijaa toimintaansa tukemiseksi keväällä 2017. Harjoitteluaika tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua sekä yhdistysten toimintatapoihin että erityisemmin monikulttuurijärjestöjen kenttään innostavassa ja joustavassa työympäristössä.

Harjoittelijan tehtävänä on työntekijöiden auttaminen vuosikertomuksen kirjoittamisessa (asiakirjojen arkistointi, tilastojen laskeminen, vuosikertomuksen mallirakenteen sekä tekstien tuottaminen), kokousten muistioiden ja muiden asiakirjojen kääntäminen (englannista suomeksi ja suomesta englanniksi), yhteistyökumppaneiden palavereihin ja kokouksiin osallistuminen (mm. Kansainvälisen naistenpäivään ja rasisminvastaiseen viikkoon liittyen) sekä Monihelin ja sen hankkeiden tapahtumissa auttaminen paikan päällä, kuten mm. tulevien Kaikkien Vaalit -paneelikiertueiden tilaisuuksissa. 

Edellisen vuoden raportointi toteutetaan STEA:n (ent. RAY:n) menetelmien mukaisesti. Näiden raporttien koostamisessa auttaminen on keskeinen osa harjoittelijan työtä. 

Harjoittelijalta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kieltä ja hyviä ATK-taitoja (Office-ohjelmat). Vilpitön kiinnostus pienten maahanmuuttajajärjestöjen toimintaan, oma-aloitteisuus ja korkea motivaatio ovat ehdottomia plusseja.

Harjoittelu on palkaton, alkaa mahdollisimman pian ja kestää 2-3 kk.

Jos kiinnostaa, lähetä ansioluettelo ja lyhyt esittelykirje osoitteeseen toimisto(at)moniheli.fi, viestin otsikkona "Toimistoharjoittelija". Tiedustelut: Järjestökoordinaattori Julie Breton, toimisto(at)moniheli.fi, +358 44 717 0225.