ASUNNOTTOMIEN YÖ: NÄKÖKULMIA MAAHANMUUTTAJIEN ASUNNOTTOMUUTEEN

29.9.2016

asunnottomien yö juliste
asunnottomien yö juliste

Asunnottomien yö:  Näkökulmia maahanmuuttajien asunnottomuuteen 17.10.2016 klo 18-22 Pasilan Kirjasto

 

– KYSY NEUVOA ASUNNON HAKEMISEEN TAI MUIHIN ASUMISEEN LIITTYVIIN ASIOIHIN Klo 18-22 (eri kielillä)

Matalan kynnyksen neuvontatori päivystää koko tapahtuman ajan. Saat neuvontatorilta tietoa ja ohjausta mm. näistä teemoista: nuorten asuminen, oman talouden hallinta ja asuminen, asunnon hakeminen ja hyvien naapuruussuhteiden ylläpitäminen. Paikalla on myös erikielisiä avustajia, jos et osaa suomea tai englantia.

– ELÄYDY ILLAN TEEMAAN TARINATEATTERIN MATKASSA Klo 18.50-19.20 (taiteen kielellä)

Tarinateatteri Kapriisi improvisoi yleisön mietteitä illan teemasta tarinateatterin muotoon. Visuaalinen tulkinta herättää ajatuksia ja välittää tunteita kielestä riippumatta.

– KUULE ASIANTUNTIJOIDEN NÄKEMYKSIÄ MAAHANMUUTTAJIEN ASUNNOTTOMUUDESTA Klo 19.30-20.45 (suomeksi)

Paneelikeskustelussa mukana eduskunnan ympäristövaliokunnan varapuheenjohtaja Silvia Modig, Helsingin kaupunginkanslian asunto-ohjelmapäällikkö Mari Randell, tutkija Marja Katisko ja kokemusasiantuntija (varmistuu myöhemmin). Paneelin juontaa Abdirahim “Husu” Hussein. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille.

– NÄE VILAUS PAPERITTOMIEN ARJESTA HELSINGIN KADUILLA Klo 20.45-21.45 (englanniksi / in English)

Lyhytelokuva On the Streets of Helsinki – Elokuvan jälkeen paperittomien tilanteesta Suomessa keskustelemassa elokuvan ohjaaja Borislav Borisov ja Pakolaisneuvonnan Paperittomat-hankkeen koordinaattori Meri Korniloff.

Fasilitaattorit tarjoavat apua neuvontatorilla englannin, ranskan, venäjän, turkin, arabian ja somalin kielellä.

Tarjolla kahvia/teetä/mehua ja pientä purtavaa Afrikasta ja Lähi-idästä. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tule mukaan ja kutsu kaikki tuttusikin – tervetuloa!


Tapahtuman facebook-sivu.